Hírek - Park Shin Hye, a legrosszabb rémálmod???

Park Shin Hye (The Heirs, Heartstrings) néhány felnőtt szerep után (pl. Pinocchio) visszacsüccsen az iskolapadba, elvállalta ugyanis a Doctor Crush című sorozat főszerepét. Ahhoz képest, hogy 1990-ben született, vagyis a 26. évét tapossa, még mindig bátran osztogatják neki a tini karaktereket, amik azt hiszem, jól is állnak neki.

Persze ez a legkevesebb. A csattanó az egészben az, hogy a szerep szerint PSH egy erőszakos, kötözködő, akaratos tinit játszik, mondjuk ki, mindenki rémálmát. :)

Elég nagy váltás lesz ez neki a sok csöpögős, élére vasalt, "ne bántsatok, jókislányvagyok" szerep után, én speciel kíváncsi vagyok, hogy boldogul vele.

Szerintetek hogy fogja bírni? :)


A sorozat egyébként június 20-án kezdődik és PSH Yoo Hye-jeongot alakítja majd. Yoo Hye-jeongot gyerekkorában sok rossz dolog érte, csak az önfenntartó ösztön munkál benne, és pont ezért sikeresen el is zárkózik mindenkitől.

Természetesen idővel eljön az ember, akinek hatására megváltozik. Hong Ji-hong (Kim Rae-won) eléri, hogy Yoo Hye-jeong végül odaadó orvossá váljon.



Doctors - Trailer



0 megjegyzés: