Hi! School: Love On





A sorozat egy nem túl kedves, szomorú sorsú srácról, Shin Woo-Hyun-ról (Nam Woo-Hyun) szól. Az édesanyja elhagyta, de ő mégis várja haza, a nagymamájával él, akit imád, és ha ez nem lenne elég, minden lány, aki megfordul körülötte, belezúg.
Rémálom állapotok.

Létezik valahol egy angyal (Kim Sae-Ron, Mirror of the Witch), aki teszi a dolgát, de közben aktívan érdeklődik az emberek dolgai után, drámákat néz és nagyon izgatja, milyen is a szerelem.

Egyszer csak véletlenül, nagyot hibázva megmenti a mi Shin Woo-Hyun-unk életét, és ezért valahogy emberré válik. Így aztán nem tehet mást, mint a sráchoz csapódva próbálja kibekkelni addig, amíg újra angyallá nem lesz. Ehhez viszont alkalmazkodnia kell: Woo-Hyun iskolájába kezd járni, ott ellenségeket (pl. Woo-Hyun aktív rajongóit) és barátokat szerez. Ez utóbbira példa az osztálytársa, az eddig eléggé zárkózott Hwang Sung-Yeol, (Lee Sung-Yeol), akinek szintén nem túl nyugodtak az otthoni körülményei, állandó csatározásokat folytat az apja új feleségével, aki egyébként nem más, mint a közös etikatanáruk.







Fordította: Colette (Colettesubs-Dorama Feliratok)

Ezer hála és köszönet :)


1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
5. rész
6. rész
7. rész
8. rész
9. rész
10. rész
11. rész
12. rész
13. rész
14. rész
15. rész
16. rész
17. rész
18. rész
19. rész
20. rész

1 megjegyzés:

  1. Szia, bocsi, hogy így kommentben írok, de nincs ötletem, és reméltem, hogy tudnál nekem segíteni.
    Nos, van egy új kínai sorozat (ez lenne az első dorama-m (még csak ismerkedek ezzel a világgal), és nagyon tetszik, de van egy hatalmas problémám. Mindenhol megnéztem, de mivel egy 2019-es sorozatról van szó, így nincs hozzá magyar felirat és (bár van angol, minden mondatban átlagosan 2 szót nem értek, és a 44 perces első rész nekem két órába kerül, hiába tanulók már negyedik éve angolt) nekem nagyon szükségem lenne egy olyan emberre, aki gyárt hozzá magyar feliratot.
    Tudom, hogy nagyon sokat kérek, és nem is tudom, hogy hogyan működik ez, de ha te, vagy bárki más aki látja ezt a kommentet, időt és fáradságot nem kímélve megcsinálná, azt hálám örökké üldözné.
    Vagy, ha valaki esetleg tudja, hogy hol található meg a 'The bringest star in the night sky' magyar felirattal, annak is nagyon megköszönném.

    Ja, és bocsi, ha tiszta hülyeségeket írok, de tényleg fogalmam sincs,hogy hogyan működik ez, komolyan még csak ismerkedem a dorama-k világával.

    Előre is köszi! <3

    VálaszTörlés